Qui som

La nostra adreça web és: https://deler1857.com

Les nostres dades:
Braulio el Xef, S.L.
B-25860727
C. Bonaventura Tarrado, 9.
25560 Sort-Lleida

Galetes

Per a l’ús d’algunes funcionalitats de la web és necessària la utilització de galetes.

Les galetes s’usen per a afegir productes a la cistella i així poder fer la compra. També s’utilitzen per a personalitzar la navegació de cada usuari. Si vostè ho desitja, pot configurar el seu navegador per a ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per a impedir la instal·lació d’aquestes en el seu disc dur. Si us plau, consulti les instruccions del seu navegador per a ampliar aquesta informació.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Amb qui compartim les vostres dades

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça UP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, per les comandes, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On s’envien les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

WPLM (connector de traduccions)

El WPML utilitza galetes per identificar la llengua actual del visitant, l’última llengua visitada i la llengua dels usuaris que han iniciat la sessió.

Mentre emprem el connector, el WPML compartirà dades relatives al lloc a través de l’Instal·lador. No es compartiran dades de l’usuari.

Què recollim i emmagatzemem?

Recollim informació sobre vós durant el procés de finalització de la compra a la botiga.

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:

Productes que heu vist: farem servir això per, per exemple, per mostrar-vos productes que heu vist recentment.

Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: usarem això per a propòsits com ara estimar impostos i costos d’enviament.

Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!

També farem ús de galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça electrònica, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

  • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda.
  • La resposta a les sol·licituds, inclosos reemborsaments i reclamacions.
  • El processament de pagaments i l’evitació del frau.
  • La configuració del compte de la botiga.
  • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos.
  • La millora de les ofertes de la botiga.
  • Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.

Normalment, emmagatzemem informació sobre l’usuari durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la recopilem i usem, i no estem legalment obligats a mantenir-la. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes durant XXX anys per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça electrònica i adreces de facturació i enviament.

Qui de l’equip té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu.
Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

  • La informació de les comandes, com ara, què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria d’enviar.
  • La informació de client, com ara, el nom, l’adreça electrònica, i la informació de facturació i enviament.
  • Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a tramitar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport.

Add to cart